facebook tracking
Avdelning

Försäljning

Connect

SwedGroup Bemanning har över 15 års erfarenhet inom försäljningsbranschen och har därför lagt mycket fokus på att erbjuda de bästa tjänsterna inom området. Självklart riktar vi in oss på alla målgrupper som ger möjlighet för både de personer som besitter erfarenhet och är ute efter mer avancerade tjänster till de människor som precis börjat sin försäljningskarriär och vill börja med en tjänst som är anpassad efter de förkunskaper de besitter samt de mål som önskas uppnås.

Försäljning är en teknik som används konstant utav alla människor runt om i världen och används utav många olika anledningar. I stort sett handlar försäljning om information, det är informationen som ges från givaren till mottagaren. Vem som helst kan rabbla upp lite meningar för att förmedla en viss information men eftersom målet är att skapa intresse eller effekt på mottagaren så handlar det om att vara noggrann med hur man förmedlar informationen.

Där kommer försäljningstekniken in. De personer som kan anpassa sig efter mottagaren och förmedla informationen på ett genomtänkt sätt är de människor som oftast jobbar inom försäljningsyrken.

Nedan kan du klicka dig vidare och läsa mer om de tjänster som är lediga just nu. Hittar du något som du eftersöker så uppmanar vi dig att registrera ditt Cv och din kandidat profil. På så sätt är du registrerad i vårt system och varje gång vi får in en tjänst som matchar din profil så håller vi dig uppdaterad!​​​​​​​​Några av våra kunder & uppdrag​

 

Vi på SwedGroup Bemanning & Rekrytering utgår från två målsättningar

1. Hjälpa arbetsökande att hitta ett yrke som matchar deras kvaliteér och intressen

2. Hjälpa arbetsgivare att spara energi, tid och pengar som är en förutsättning till en lyckad rekrytering

  • Varför ska du som kund välja SwedGroup?

    Vi drivs av att förstå varje kunds specifika behov till djupet för att kunna på ett snabbt och effektivt sätt hitta rätt kompetens. På SwedGroup får du störst prioritering och engagemang i varje uppdrag. Att anställa rätt medarbetare är en av de mest kritiska delarna i en verksamhet eftersom en felrekrytering kan kosta mycket pengar. Vi hjälper dig med hela processen, från att annonsera till att söka och intervjua. Du presenteras för kandidater med rätt kompetens för tjänsten. Tiden du sparar kan du lägga på företagets kärnverksamhet.

  • Varför ska du som arbetsökande välja SwedGroup?

    "Matchning på rätt sätt" är en tumregel i vår urvalsrekrytering. När du lämnar en ansökan hos oss så stirrar vi oss inte blint på det bifogade CV:t utan vårt mål med varje ansökan som vi får in är att matcha rätt person till rätt tjänst. Vi på SwedGroup vill att du som arbetssökande ska alltid känna en trygghet i att vi kommer göra vårt yttersta för att hitta rätt arbetsplats för just dig!

Elektrogatan 10
171 54 Solna Vägbeskrivning info@swedgroupbemanning.se 073 525 96 03

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby Sjöstad
Stockholm Vägbeskrivning

Kista, Stockholm

Kista Galleria
164 53 Kista Vägbeskrivning

Liljeholmen, Stockholm

Liljeholmen
117 61 Stockholm Vägbeskrivning

Stockholm City

Centralplan 15
111 64 Stockholm Vägbeskrivning Stockholm City

Täby, Stockholm


Täby Vägbeskrivning

Uppsala


Uppsala Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor